Hyökkäyksien ja hyökkääjien yhteenvetokysymykset

Yhteenvetokysymyksillä testaat tässä luvussa oppimaasi. Kysymykset arvotaan opiskelijakohtaisesti ja näistä kysymyksistä saat ainoastaan oikein/väärin palautteen. Tehtävässä 1 tarkastellaan tässä luvussa mainittuja ikäviä ilmiöitä rikoksellisuuden ja uhrin kannalta. Oikeita vaihtoehtoja voi olla yksi tai useampia. Vaihtoehtoina mainittujen ulkopuolella voi olla kysymykseen sopivia, joten älä ota tätä koko totuutena.

Tehtävässä 2 jokaiselle opiskelijalle arpoutuu ainakin yksi oikea vaihtoehto, yleensä useampi. Tehtävä 2 hyväksytään, kun pistemäärän on 12 tai enemmän ja pisteet näkyvät keltaisella pohjalla. Osittain oikealle vastaukselle Plussa kuitenkin valitettavasti antaa ‘väärin’ palautteen. Tehtävä 2 on kuitenkin hyväksytty, jos pisteitä on 12 tai enemmän.Tehtävän antamasta pistemäärästä ei voi suoraan päätellä, onko yksittäinen valinta oikein vai ei. Pisteiden kertyminen alkaa vasta, kun yli puolet tehtävän valinnoista on oikein.

Mitkä eivät välttämättä ole rikoksia?
Mitkä väistämättä ovat rikoksia?
Mitkä eivät kuulu kategoriaan tietoverkkojen mahdollistama vaan kategoriaan tietoverkkojen tehostama, olivatpa ne rikoksia tai ei? (Älä mieti ilmiöiden uutuutta vaan tietoverkon vaikutusta.)
Huijauksissa uhri ei heti tiedä olevansa uhri - eikä aina usko sitä lopultakaan. Myös joissain seuraavista hyökkääjä voi saavuttaa tavoitteensa ilman että uhri tiedostaa, ainakaan alussa. Valitse ne.
Missä uhri ei välttämättä koskaan tiedä olleensa uhri siinäkään tapauksessa että hyökkääjä on saavuttanut tavoitteensa?
Missä onnistuneissakaan ilmiöissä ei välttämättä ole uhria?
Missä uhri (tai uhrijoukko) ei ole etukäteen täsmällinen?

Valitse oikeat väitteet. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.

Palautusta lähetetään...