Why is risk assessment and management important?

Kurssin englanninkielistä toteutusta ei ole julkaistu. Siirry suomenkieliseen toteutukseen vaihtamalla kieli sivupalkista.

Vastaa kysymyksiin.

Mitä tarkoittaa siedettävä riski?
Mitä riskityyppiä esimerkki edustaa? ”Hipster Inc.:n toimitusjohtaja on huolissaan yritysvakoilusta, joka tapahtuisi jonkun Hipster Inc:in työntekijän toimesta. Hän pitää sitä todennäköisenä riskinä, koska Hipster Inc. on juuri patentoimassa kehittämäänsä teknologiaa. Hipster Inc.:in henkilöstöpäällikkö ei kuitenkaan jaa huolta. Hänestä rekrytointiprosessi ottaa hyvin huomioon työntekijöiden taustat ja siksi sisäpuolisen vakoilun uhkaa ei ole. ”
Mitä riskityyppiä esimerkki edustaa? ”Hipster Inc.:in selvityksen mukaan sen työntekijöille tulee runsaasti tietojenkalasteluun liittyvää roskapostia. Vaikka työntekijät ovat olleet toistaiseksi niihin haksahtamatta, ”läheltä piti” -tilanteita on ollut useita. Hipster Inc. päättää lisätä koulutusta kalasteluviestien tunnistamiseen liittyen. Lisäksi päätetään, että roskapostin määrää pitää saada vähennettyä ja ottaa käyttöön tehokkaat suodattimet. Toimien tehokkuutta mitataan tarkkailemalla ”läheltä piti” -tilanteiden määrää.”
Posting submission...